10 برندی که بدترین تجربه خرید خودرو را دارند

10 برندی که بدترین تجربه خرید خودرو را دارند

مطالعه‌ی شاخص رضایت فروش جی دی پاور در سال 2016 نشان‌دهنده‌ی بهترین و بدترین برندهای خودرویی از لحاظ تجربه‌ی خرید خودرو است. مطالعه‌ی امسال از نظرسنجی 28979 خریدار خودروی جدید حاصل شده است.

میزان رضایت خریداران از فرایند خرید خودرو با حداکثر امتیاز 1000 سنجیده می‌شود. در لیست زیر 10 برند خودرویی که بدترین تجربه‌ی خرید در سال 2016 داشته‌اند را معرفی کرده‌ایم.

  • آکورا

acura

در میان برندهای لوکس آکورا با 769 امتیاز بدترین عملکرد را ثبت نموده است. این امتیاز نسبت به امتیاز متوسط 801 برندهای لوکس پایین به نظر می‌رسد و البته نشان از عدم بهبود تجربه‌ی خرید شرکت نسبت به سال پیش دارد. در سال گذشته این برند امتیاز 706 را به دست آورده بود البته امتیاز متوسط سال پیش نیز 732 بود.

  • تویوتا

toyota

سال پیش تویوتا امتیاز 678 را کسب کرد و امتیازی کمتر از حد متوسط 681 داشت. این شرکت ژاپنی امسال بهتر عمل کرده و امتیاز 766 را به دست آورده که اندکی از حد متوسط 764 بالاتر است. در میان برندهای غیرلوکس تویوتا عملکردی متوسط داشته و از میان 17 شرکت در رتبه‌ی نهم قرار گرفته است.

  • هوندا

honda

عملکرد هوندا نسبت به سال پیش تقریباً پایدار بوده و امسال امتیاز 755 را کسب کرده است. سال گذشته این شرکت با امتیاز 679 رتبه‌ی یازدهم برندهای غیرلوکس را کسب کرده بود. امسال با یک پله صعود به رده‌ی دهم رسیده هرچند فیات در مطالعه‌ی امسال حضور ندارد.

  • کرایسلر

chrysler

به نظر می‌رسد که کرایسلر هرگز در مطالعات جی دی پاور خوب عمل نمی‌کند و این مطالعه نیز استثنا نیست. کرایسلر امسال با امتیاز 750 در رده‌ی یازدهم برندهای غیرلوکس قرار گرفته است. سال پیش و از میان 19 برند، کرایسلر با امتیاز 666 در رتبه‌ی چهاردهم قرار گرفته بود.

  • کیا

kia

شاید کیا در مطالعه‌ی کیفیت اولیه‌ی جی دی پاور عملکرد احساس‌برانگیزی داشته باشد اما در این مطالعه رتبه‌ی خوبی را به دست نیاورده است. با امتیاز 747، کیا در میان برندهای غیرلوکس رتبه‌ی دوازده را به دست آورده که البته نسبت به سال پیش حاکی از بهبود شرایط این شرکت است. سال پیش کیا با امتیاز 662 و رتبه‌ی شانزدهم به کار خود پایان داده بود.

  • مزدا

mazda

مزدا در لیست امسال سقوط آزاد را تجربه نموده است. سال پیش این شرکت امتیاز 683 و رتبه‌ی نهم را به دست آورده بود اما امسال با امتیاز 742 به رده‌ی سیزدهم سقوط کرده است.

  • هیوندای

hyundai

همانند مزدا، هیوندای نیز امسال افت داشته است. با امتیاز 741، هیوندای به سوی ته لیست رهسپار شده است. سال گذشته این شرکت امتیاز 683 و رتبه‌ی هشتم را به دست آورده بود.

  • جیپ

jeep

جیپ پس از کسب رتبه‌ی آخر (!) در سال 2015 توانسته اندکی خود را امسال بالا بکشد و امتیاز 740 را کسب کند. جیپ توانسته بالاتر از دیگر شرکت زیر چتر حمایتی فیات کرایسلر یعنی دوج قرار بگیرد.

  • دوج

dodge

دوج همچون گذشته تجربه‌ی خرید خوبی را برای خریداران ارائه نکرده و بار دیگر رتبه‌ی یکی مانده به آخر را کسب کرده است. امسال دوج امتیاز 738 را به دست آورده که نسبت به امتیاز 652 سال پیش افزایش یافته اما به یاد داشته باشید که امتیاز متوسط برندهای غیرلوکس نیز 83 واحد افزایش یافته است.

  • رم

ram

و بالاخره برند رم با کسب امتیاز 733 و رتبه‌ی آخر بکار خود پایان داده است. در سال 2015 رم بهتر از سال جاری عمل کرده بود و با امتیاز 664 در رده‌ی پانزدهم قرار داشت.

همچنین بخوانید: 10 برندی که بهترین تجربه خرید خودرو را دارند
منبع: autoguide

دیدگاه خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *